So far so good

Äntligen fredag och äntligen har jag haft lite tid till att ta det lugnt. Jag har börjat utforma designen på bloggen men det är inte så här den ska se ut... jag bara försöker lära mig hur det funkar.

Veckan började inte så bra med att jag inte jobbade måndag och tisdag. Det är 1600:- i förlust. Från början var det meningen att jag bara skulle jobba på onsdagen på supporten men snälla Titti (chefen på V-Tab... tryckeriet) fixade så jag kunde jobba torsdag och fredag också. Jag fick sitta med ekonomerna och se hur de jobbade i det nuvarande affärssystemet... meningen är väl att jag ska komma med kloka kommentarer på mötet sen med SysTeam i hur de ska lägga upp det.

Det blev också en tokrolig träning på måndagen ute på Årsta. Det var rugbyträning alltså. Det blev ingen fotboll denna veckan. Vi tränade även på onsdagen som en extra insatt träning. Jag gick på den för jag visste att jag inte skulle hinna till torsdagens träning i Södertälje när jag var o jobbade i Norrtälje igår. Och imorgon är det match mot Uppsala.

Note to self: köp hjälm.....

Sen har båda skolorna hört av sig och vill att jag ska komma på intervju.
Så på torsdag ska jag till den 2-åriga utbildningen på intervju och måndagen den 9'e är det den 1-åriga. Jag hoppas verkligen på den 2-åriga för den hade jättebra innehåll men frågan är om jag orkar med ytterligare 2 år till i skolbänken. Det är ju inte världens lättaste precis att vara student. Jag är trött på att vara fattig. Den 1-åriga är nog inte så dålig den heller för läste en intervju i speltidningen med en kille som läst där och fått jobb direkt efter. Men kommer jag in på den måste jag leta ny bostad. Den ligger långt söder om stan och jag bor norrut.

Så en liten kalender... mest för mig själv

Lördag: match sen till Nynäshamn
Söndag: Slappa gärnet
Måndag: Möte med Systeam... vart???
Tisdag & Onsdag: Jobba på supporten
Torsdag: Jobba på supporten, intervju på Berhns, träning i södertälje??
Fredag: Nationaldag!

Note to self: Köp kalender....

Over N Out

Så då bloggar jag också....


Jag har länge tänkt o skaffa en sån här blogg bara för att föräldrar o vänner där nere i skånelandet ska kunna hålla koll på vad jag hittar på när jag bor 60 mil ifrån. Dock kommer jag inte skriva precis allt jag hittar på eftersom vissa hemligheter får jag faktiskt ha.

Jag hoppas på att kunna uppdatera så ofta som möjlig men tänker inte lägga in en massa ordbajs om oviktiga saker.

Over N Out

RSS 2.0