SL bussar is not the shit

Nu för tiden åker jag buss i 55 min för att ta mig till jobbet. Jag tar hellre den än åker med pendeln för att antingen byta till tuben och sen buss eller byta till direktbussen mellan centralen och Nacka strand. Dock är upplevelserna med att åka buss inte helt vad jag tänkt mig.

För det första åker det väldigt mycket gymnasiebarn med bussen. De hoppar oftast på vid Trollbäcken eller Tyresö centrum, dvs i runda slängor 40 min med en hop hormonstinna snorungar.

Detta är dock inte det värsta utan det värsta är helt enkelt bussen i sig. Det stora problemet är kylan på dessa bussar. Det är mer eller mindre konstant kallt på dom. Elementen har varit igång ca 3 ggr av alla de gånger jag åkt fram och tillbaka och det har jag gjort i typ 1 månad nu. Ventilartionsutblåsen går på för fullt när det börjar bli lite mer folk på bussen. Även de utblås man kan styra själv är trasiga så där blåser det rakt ner på huvet/ansiktet/knäet på en hela tiden.

Blää är vad det är och jag hoppas verkligen att de snart sätter igång elementen och stänger av AC'en. Sist jag tittade var det slutet av oktober och jävligt kallt ute.

Söndagkväll

Att uppdatera här gör jag ju inte speciellt ofta men det har ju sina förklaringar. Jag jobbar på för fullt, försöker träna så ofta det går efter jobbet och helgerna fylls ofta med skoj o stök. Så tänkte mest dra en liten snabb uppdejt på saker o ting.

Flytten till det nya kontoret ute i Nacka strand gick jättebra och jag fick tom blommor hem och bjuden på lunch för att vi gjort ett så bra jobb. I övrigt går allting bra på jobbet. Det är alltid mycket och göra och jag är full av idéer på förbättringar som jag lägger fram så smått och försöker visa lite initiativförmåga. I det hela verkar de mycket nöjda med mig. Slutprovet kommer runt nyår då vikarietiden går ut och jag ska gå på riktig anställning. Dock hör jag bara positiva saker från kollegorna :)

I helgen gjorde jag mitt uppdyk. Det har blivit uppskjutet 2 ggr, första gången för att jag var alldeles för trött och sliten för att det skulle bli bra och andra gången var för att det var den helgen vi skulle flytta kontoret. Dock gick det inge bra alls. Jag tyckte det var sjukt obehagligt med all utrustning vi var tvungna o ha för att hålla oss varma och tyckte huvan smed åt så det var svårt att andas. Ska försöka få göra uppdyken i Florida istället och klarar jag det inte där är det bara och erkänna att det är inget för mig och ge upp. Tråkigt nog.

Florida ja... 2 veckor kvar tills vi åker! Det ska bli så sjukt kul att komma iväg. Det som är planerat är 2 dagar på Sea World och 1 dag på Disney World. Vi funderar även på att hyra en bil så att vi kan åka runt och tursita oss hur vi vill eftersom det tydligen är sjukt dåligt med lokaltrafik där.


Ja det var väl en liten längre uppdatering än jag tänkt mig från början med det var väl lika bra det :)

Over n Out!


RSS 2.0