Snart så


Snart drar man ju till England för att göra praktiken. 5 månader i ett land jag aldrig satt min fot i och om jag sa att jag inte var nervös skulle jag ljuga. Jag är sjukt nervös och kroppen har blivit mer eller mindre sönderstressad under de här 4 veckorna som jag förberett mig inför flytten.

Det är väldigt mycket blandade känslor inför flytten. Jag vill inte flytta för att jag har det så underbart i Stockholm just nu men det kommer antagligen bli en häftig upplevelse och ge mig en hel hög med livserfarenheter.

Och det är ju bara 5 månader. I'll be back in no time.

Vill också passa på att tacka alla som kom på avskedsfesten och för presenten. Den är guld värd ska ni veta.

So back to England....

Vad ska jag göra? Jo jag ska göra min 20 veckor långa praktik på ett spelföretag som heter Iguana Entertainment. För det mesta ska jag göra level design men kommer även få testa på andra områden i de olika spelprojekten de har på gång.

Var ska jag bo? Jo i en hamnstad som heter Middlesbrough som ligger i norra England. År 2007/2008 blev den utsedd till det värsta stället att bo på i Storbrittanien. Om det är för den höga kriminaliteten eller för de 4-5 st kärnkraftsskorstenar a lá Springfield som gör det får jag väl ta reda på.

Hur ska jag bo? Jo i ett stort hus som jag delar med 3 andra killar från klassen som också ska göra sin praktik på samma företag som jag. Vi har varsitt separat sovrum med dubbelsäng och vissa har anslutande badrum. Gissa om jag ska ha ett av de rummen.. I övrigt ett stort vardagsrum och kök. Vitvaror vet jag inget om ännu.

Har fått låna mammas kamera så förhoppningsvis kommer det komma upp en hel del bilder så att ni kan ta del av mitt liv där borta på den där ön.


Mer död än levande

Efter att ha spenderat natten i Uppsala och sedan ta bilen till jobbet nu på morgonen har resulterat i en sjukt trött Jojo. Det hela blir inte bättre av att det är sjukt körigt på jobbet. Massor att göra hela tiden och det ringer konstant mellan 8-14. Resterande 2,5 timme går åt till att sortera alla tidigare ärenden och lösa dom.

.... och lite surfande o bloggande såklart...


*pust* *suck* *stön*

GE MIG SEMESTER GODDAMIT!!!

Besökare

Kollade statistiken och det är nån stackare (eller flera som lyckas prickat in olika dagar men det känns ju lite mindre tänkbart) som i princip dagligen har besökt min blogg. Sjukt tålmodig stackare :D





Hoppas du, vem du nu är, får lön för mådan :)

Arga lappen

Det vi alla vill göra när nån sate sabbar tvätten för en.



Läs o njut över detta geni.

Arga lappen ftw!

Marabou Sommar

I helgen smakade jag den nya chokladen från Marabou och jag måste säga att det var en smakupplevelse utan dess like. Under det senaste året har jag inte varit sugen på sött längre och choklad jag ätit har smakat konstigt. (tror mina smaklökar håller på att ändras) Men så får jag två bitar Marabou Sommar och det kändes som om munnen dansade. FAN VAD GOTT DET VAR!

Dock så tror jag att om man ska njuta av den här chokladen så ska den vara lite halvvarm. Inte smält utan bara lite mjuk för annars tror jag smaken av jordgubbarna inte riktigt kommer fram.



MMM... Marabou

På sommaren får man inte sova tydligen

Varje sommar är det samma sak. Fönsterna står på vid gavel för att man inte ska smälta bort helt i värmen. Detta gör ju att allt ljud och oljud utifrån hörs in i lägenheten. Ljud man inte hör i vanliga fall. Denna sommaren dock, fantastiskt nog, är inte runkmaskinen igång!!! Runkmaskinen är ingalunda än en generator eller nån sorts ventilationsfläkt som är helt snedkn*llad och för ett sånt jävla ljud. Den knirkar och gnisslar och bånkar och fnuttrar. Helt sinnessjukt.

MEN som sagt... i år är den tyst!!

Så vad händer istället? Jo man har fått en psykopat till granne. I onsdags satte han igång att kasta runt sina möbler i lägenheten, hoppa i golvet, slå i väggar och skrika högt som fan. Antagligen har hans flickvän borta i landet där han kommer ifrån varit otrogen eller nått för fan vad han skriker och svär i telefonen.

Man trodde detta var en engångsföretelse som han gjorde tidigt på kvällen. Dock var inte så fallet. Igår kl 00:00 mina vänner, vaknar jag med ett ryck av att någon typ av möbel i hans lägenhet får stryk och dunsar in i min vägg och han börjar skrika och ha sig igen. Eftersom det denna gången är ganska tyst i övrigt hör jag varenda ord snubben skriker som om jag var i samma rum. Väldigt många "fucking" i de där meningarna. Han tystnar nån timme senare efter att ha skrikit "Don't  you hung up, DON'T YOU FUCKING HUNG UP!!" Detta följdes av ett litet brak vilket jag antar var telefonen som han dödade efter att personen hade lagt på luren.

I vanliga fall hade jag tyckt synd om stackarn om hans flickvän nu vart otrogen eller nått när han är utomlands men den här jäveln har jag inget till övers för. Istället för att bli sårad och ledsen blir han arg och våldsam. En idiot helt enkelt som antagligen hade spöat skiten ur tjejen om hon varit där. Hon har säkert viljat göra slut men inte vågat när han varit i samma land.


Dock har jag bestämt mig att ringa polisen om han lyckas få tag i en hel telefon och fortsätter i samma stil. Jag ska fan spela in den jävlen när han håller på också. Fint  youtube-klipp :)

Update ftw!

Ja hör (läs?)och häpna. Det är dags för en uppdatering. Inte för att jag tror att någon läser fortfarande överhuvudtaget men jag känner mig lite tvungen att uppdatera nu. Lite ansvar får man ju ta för sin sketna lilla blogg :)

Så vad har hänt då och vad kommer att hända framöver? Jo för att fatta mig väldigt kort så gör jag en lite punktlista.

Vad har hänt?

- Jag har piercat mig i underläppen. Just nu sitter det en stav men det ska egentligen sitta en ring där.

- Jag har gått o blivit med pojkvän. <3 ! Jajamensan... och han är den största anledningen till mitt AFKande

- Jag har fått uppleva hur det är att fira valborg i Uppsala. Underbara människor!

- Jag firade midsommar nere i malmö tillsammans med min farmor och lillebror.

- Jag har blivit träffad av blixten. Eller rättare sagt jag blev ledande när blixten slog ner i närheten eftersom jag höll i ett paraply.

- Skolan är klar!! Allt är klart och inlämnat. Eller ja... det beror ju på hur man ser det eftersom jag har praktiken kvar. Det var en hel del o göra i slutet och en hel del stress o press. Det var också en av anledningarna till att jag varit så AFK.

- Jag har varit på Gröna Lund för andra gången i mitt liv. Vilken helt underbar dag med pojke och vänner. Kommer jag minnas länge.

Det var de grejer jag kan komma på som har hänt... finns säkert en hel del mer som hänt men kommer inte på det nu. Så vad kommer att hända i framtiden. Tar upp det som jag vet med ganska stor säkerhet.

- Jag kommer att flytta till England from 1 Augusti och vara borta i 5 månader. Jag har nämligen min praktik i en liten stad som heter Middlesborough som ligger några mil söder om Newcastle... och för er som inte vet var Newcastle ligger så är det ca 40 mil norr om London. Googlemaps ftw!

- Det kommer även vara en stor fest i min söta pojkes lägenhet den 18'e för alla som vill komma o festa med mig innan jag drar till England. Kommer ha väldigt lite tid över för att träffa folk i övrigt så tänkte slå ihop allt till ett pangkalas.

Ja det var så långt jag kunnat planera. Har ju ingen aning om vad som kommer hända i England eller hur länge man kommer stanna där. Ska iallafall bli grymt kul att jobba i England samtidigt som det blir väldigt tråkigt att lämna allt man har i Sverige.


Det var allt för mig den här gången. Frekvensen på uppdateringar kan bli bättre nu när jag sommarjobbar på supporten igen. Brukar vara väldigt lite o göra vid den här tiden på året.

TJING!

RSS 2.0