Depression?

Det är väl bäst att ta det från början så folk inte tror man är på väg ner i ett svart hål.

För lite mer än en månad sedan satte jag in min allra första P-stav. Som de flesta vet är det ju ett lotteri hur kroppen kommer reagera på detta. Till en början verkade min kropp fungera skitbra ihop med staven och allt var frid och fröjd. Fram tills den vecka då jag enligt den inbyggda biologiska klockan skulle få mens. Det jag fick var en patetisk blödning... knappt någonting alls. "Trevligt" tänkte jag... det kan jag faktiskt leva med och var glad över att det inte var mer dramatiskt. Tji fick jag...

Det jag också fick var fruktansvärda humörsvängningar och det vill verkligen inte gå över. Det har hållt på så här i två veckor nu. Jag kan gå från att vara energisk och spontan till orkeslös och negativ på 2 röda. Jag känner mig också väldigt nere och ledsen nästan hela tiden. Dock är allt detta producerat på kemisk väg så det är ingenting som egentligen är fel. Jag försöker tänka positivt och hela tiden hålla huvudet uppe eftersom jag egentligen är väldigt glad och lycklig just nu.

Detta förvirrade tillstånd har gjort att jag dragit mig undan. Jag är arg, ledsen och irriterad och vill verkligen inte att det ska gå ut över någon oskyldig. Men det kan också vända och jag känner en total eufori över min livssituation och jag skrattar högt och ler fånigt hela tiden.

Ska det fortsätta på det här viset åker staven ut fortare än kvickt. Inget ska få döda den lycka jag faktiskt lever i just nu.


Dykcertet

Tyvärr fick jag skjuta upp uppdyken som var nu i helgen. Jag insåg i fredags att jag var så trött och slut i kroppen att det inte skulle gå... iallafall inte på ett skönt och avslappnat sätt som dykning ska vara.

Kände av i fredags att det var både jobbigt och lite ångestfyllt att vara under vatten. Trötthet och dåligt med mat gjorde mig illamående och alla övningar blev en stor ansträngning. Dagen innan hade inte varit några problem alls då jag haft ledigt från jobbet och kunnat sova ut och äta hemma. Då flöt man omkring under vattnet och allt var underbart och kul. Fredagens känslor var inte alls roliga och inget jag ville ta med mig ner i havet för att göra de sista uppdyken.

Förhoppningsvis finns det tid att göra det i början av September igen. Blir även att kanske ta ett till pooldyk för att friska upp minnet och göra mig säker på utrustningen och övningarna igen.



SPA



Jajemän! Nu äntligen ska det ske. Efter jobbet idag ska jag få en välbehövlig massage på ett litet mini-SPA på Select Travels. Även Jocke ska med så vi kommer få en parbehandling. Mina stela axlar och min stela rygg kan verkligen behöva knådas upp. Skulle inte bli helt förvånad ifall jag somnar på britsen. Det ska bli så otroligt skönt!

Dykkurs

Sitter här nu och väntar på att jag ska åka in till stan för min andra dag på dykkursen. Igår var första omgången och då fick vi en massa teori och sedan 1 timme i poolen. Där övades det på att simma med fenorna och hur det är att andas under vattnet med syrgastuber. En skräckblandad förtjusning måste jag säga.

Idag blir det 2 timmar i poolen och det ska bli så spännande. Tror att vi kommer få leka på den djupa delen av poolen idag. Vi har sista pooletappen på fredag och sedan under lördagen och söndagen är det 2 hela dagar ute i Nynäshamn där vi kommer göra våra uppdyk och få våra certifikat. Det ska även finnas 2 vrak utanför Nynäs som vi ska få dyka till. Pirrar riktigt ordentligt i magen när jag tänker på det.


Update!

Oj vad längesen det var jag skrev i den här bloggen då! Aja dags o råda bot på det...

Statusen just nu då? Ja... får väl lista det lite snabbt

Civilstatus: Sambo med världens bästa pojkvän
Yrkesstatus: 3 veckor kvar tills jag börjar jobba på Dustin. Heltid, fast anställning, månadslön, förmåner!
Annan status: Helt enkelt lycklig och nöjd med tillvaron.


Vad händer härnäst då?

Närmast: Dykkurs i 5 dagar
Nästa helg: Årliga Hallsbergsfesten
Efter det då?: SONISPHERE!! \m/  Yeah! (gosh vad nördig jag kan vara ibland)
Jaha och sen då?: Börja jobba på Dustin :D

Och i allt det här ska man ju även klämma in en SPA-massage, hattfest, kanotpaddling och möjligen besök från skåne.


Ska försöka bli lite bättre med bloggandet från o med nu. Har ju trots allt inte speciellt mycket o göra på jobbet om dagarna :)


Over N Out!


RSS 2.0