Bara 4 kvar då

har klarat av 8 veckor nu. 4 veckor kvar. Jag ser ljuset i tunneln. I lördags tog jag beslutet att åter igen äta något annat än ersättningen. Det blev 2 små paprikor och 1 keso. Dock hoppade jag över en måltid så om jag räknat rätt gick jag t.o.m. minus i kallorier i lördags. Jag kan säga att en fin paprika smakar otroligt mycket när man bara levt på pulvermat i flera veckor.... och så lite mini keso på. Det var såååå gott! funderade ett tag på att blanda i fetaost i keson men jag vågade inte riktigt det. Är så lätt att man faller tillbaka i gamla vanor.

Var på vägning igen i måndags. Inte det bästa resultatet men jag kom ner under 80 och det känns sjukt bra. Totalt har jag nu gått ner 11,9 kg varav 9,3 är rent fett. Yeaj go me! BMI't ligger på prick 27 nu så jag är snart nere på normalvikt också. Har gått ner ungefär 0,5 BMI enhet (eller vad man nu kallar det..) per vecka. Så med samma tempo är jag nere på normalvikt enligt BMI när jag är klar med ersättningarna. Bra skit helt enkelt!


7 veckor avklarade

Mitt humör de senaste veckorna har verkligen gått ner i skorna på mig. Jag har inget tålamod med något och blir lätt irriterad och förbannad för väldigt lite. Idag ville jag t.ex. slå sönder något... eller någon... när bussen körde ifrån mig. Blev så urbota förbannad att jag t.o.m. kände att tårar började bildas i ögonen. Knasigt förbannad.

Det är svårt med motivationen nu men jag jobbar bara helt enkelt vidare på samma linje. Dock så bröt jag dieten i lördags. Vi hade knytis hos E & T och jag kunde helt enkelt inte låta bli den grekiska salladen med tzatziki. Det blev en näve sallad och en klick tzatziki.... tror inte det gör någon stor skada på själva viktnergången men däremot så blev magen inte alls glad. Fick knip och den mullrade en massa resten av kvällen. Men det var den sista utsvävningen... jag ville klara dieten 100% men nu är det sabbat. Men 99% är rätt bra det med.

Anyhow... badrummet har fått kakel... nu är det bara 2,5 vecka kvar på stamrenoveringen. Ska bli sjukt skönt att få rinnande vatten igen. Och att få kunna gå på toa och duscha hemma... ååååh längtar!

Over n Out ... ska gå o dö lite i sängen nu

Nu går det väl ändå utför?

Vecka 7 påbörjad och fram tills i måndags tyckte jag det gick så trögt och jag började bli fett less. Nu märker jag inte så stor skillnad på mig själv längre, wow-känslan är liksom över. Men så kom vägningen i måndags....

9,4 kg har jag gått ner på de första 6 veckorna. Med samma takt kommer jag att ha gått ner 18,8 kg när jag når vecka 12. DET KÄNNS SÅ BRA! :)

Fram tills nu har jag också bara förlorat ca 1,2 kg muskler vilket känns bra. Dom vill man ju gärna behålla :)

Men jag ska ju inte förneka att jag börjar bli smått less nu. Det rullar liksom på men ibland skulle man ju gärna vilja lyxa till det... göra något lite extra. Men men... 6 veckor kvar sedan blir det att trappa upp för att äta normal mat igen. Idag har jag ju faktiskt gjort mer än halva tiden.


Det ska bli skitkul att åka ner till skåne i mitten av mars. Brorsan fyller ju 25 så då måste man ju vara där o fira honom. Dock blir det ju alkoholfritt och tråkmat för min del men det ska bli jättekul o visa upp resultat. De vet nämligen ingenting om min diet.

Så här många paket fett har jag gått ner nu:

      

Wooop woop!

Flyter med liksom

Dagarna flyter på, går på en efter en. Det är inte så att jag inte tar till vara på dom för det gör jag hela tiden. Framförallt så ser jag hela tiden fram emot klättringen. Jag blir bättre och bättre och bättre hela tiden :)

Dock märker jag ingen skillnad på mig själv numera. Hela wow-känslan har försvunnit, jag vet att jag blir mindre hela tiden men nu märker jag ingen större skillnad. Alla kläder är för stora helt enkelt :) Mina tajta jeans funkar bra nu när jag har långkalsingar under.

Jag har bestämt mig för att ta på mig min nyårsklänning när jag nått vecka 12 och göra före-och-efter-bilder. Då tror jag att jag kommer se den allra största skillnaden.

För att inte bara prata träning och mat så håller vi just nu på att buda på en lägenhet. Jag hoppas verkligen att vi får den men jag är ganska pessimistiskt (eller kanske realistisk). Jag tror inte att vi kommer ha råd att buda över det andra paret som också budar om lägenheten. Trist men så blir det nog. Hade varit skönt att få flytta till Nacka så man kom både närmare jobbet och klättringen. Plus att vi hade inte behövt flytta till större om vi skulle skaffa barn längre fram. Men aja... vi får se hur det går.

Over n Out!

Slut på vecka 5

Jajemän! I fredags var det 1 månad sedan jag började med matersättningen och nu rullar allt bara på. Ca 7 kg har jag lyckats gå ner på den här tiden. Hejja mig! Jag bröt min nolltollerans mot allt som inte är vatten och måltidsersättningar genom att dricka smaksatt mineralvatten igår *GASP*. Fast jag tror inte det är någon fara på taket med den saken :)

Det blev ingen klättring i torsdags då sötnosen glömt sina kläder och själv kände jag mig väldigt hängig men det blev destu bättre på fredagen då vi hade nästan hela salen för oss själva då det var tävling inne på boulderväggarna. Vi klättrade mer eller mindre utan uppehåll i 2 timmar och jag tog en ny led som var lite tung men rolig. Känner att jag utvecklas massor nu!

Titten på lägenheten var kul eftersom jag aldrig gjort sånt förut. Den var dock bra mer sliten i verkligheten än vad det syns på bilderna... men så är det ju nästan alltid. Vi kan tänkas oss att köpta den om ingen annan budar högre än det satta priset. Kändes inte värt allt jobb vi får lägga ner sen för att rusta upp den. Fick även ett hett tips om en 3'a som precis blivit utlagd för försäljning som var väldigt intressant. Minst 3 rum vill vi ha och kommer vi bara in på bostadsmarknaden blir det lättare att byta upp sig sen. Jag tror inte det är långt borta från att vi snart köper en lägenhet.

over n Out .... nästa vecka har halva tiden gått!

Hurra för klättringen!

I mitt förra inlägg skrev jag om hur nere jag kände mig och det handlade inte bara om vägningen utan både måndagen och tisdagen var sjukt stressiga på jobbet. Förut har jag kunnat hantera stressen bra och varit på allerten men nu blir jag bara irriterad och förvirrad. Men tack och lov för klättringen!

I tisdags gick det så underbart bra på klättringen att jag genast blev på bra humör igen. Och idag ser jag fram emot morgondagen då vi ska klättra igen. Ska sluta tidigare imorgon så det blir att klättra extra länge :)

Som vanligt trillar veckorna förbi. Denna veckan har jag dock kännt att jag varit en dag före hela tiden och trott att det är torsdag när det är onsdag... osv. Men snart så är det helg och då blir det festligheter i Uppsala och sedan ska vi titta på lägenhet på söndagen. Ska bli spännande!

Maten fortsätter att fungera bra och jag har ansträngt mig mer med vardagsmotionen nu. Ska försöka hitta tillbaka till mitt vanliga positiva jag igen och försöka hantera stressen bättre nästa gången den kommer smygandes. Nu kan jag vara mer förberedd nu när jag vet hur jag reagerar.


RSS 2.0