Ny dator makes Jojo happy

Äntligen har jag haft råd att köpa en ny dator. Den gamla var på bristningsgränsen sen förra sommaren men skött sig tillräckligt bra för att jag inte skulle bli galen. Dock denna sommaren så började den att frysa fast helt. Ibland startade dem om sig och var sedan helt omöjlig att få liv i igen. Då fick man vänta nån timme sen kunde den starta upp sig igen.

Så nu när jag fick både pengar från CSN och lön + semesterersättning under samma månad så såg jag min chans att införskaffa en ny dator och ändå kunna leva ett normalt studentliv. Dock bör jag komma ihåg att jag måste köpa ett nytt nätagg också för att datorn ska kunna användas till max. Men än så länge flyter allt på skitbra och datorn är hur tyst som helst.

För övrigt la jag in Bioshock för att testa hur en av de senaste grafikkrävande spelen funkade. Det är hur snyggt som helst och spelet är grymt bra. Jag har fastnat med en blandning av skräck och förtjusning. Inget spel man bör spela sent på kvällen när man är ensam då stämningen i spelet verkligen rycker in en i spelet. Kommer på mig själv med att inte andas ibland. Ett spel jag verkligen rekomenderar.

Over n Out


Första skoldagen

Så var man hemma efter den första skoldagen... eller ja, jag har varit hemma ett tag nu men det är nu jag orkar skriva om det. Det kommer nog bli mycket mer att göra än det var på den förra utbildningen men jag tror att det blir mycket roligare. Vi har 3 lärare som alla jobbar i spelbranchen så man får direkt veta vad spelföretagen letar efter. De har ju byggt upp hela utbildningen utefter det. I min grupp, dvs Level Design-gruppen, är vi ca 10 personer. Jag är enda tjejen men det gör inget för alla var jättetrevliga. Lite tillbakadragna dock men det släppte sen.

Imorgon börjar vi kl 9 med mer information... om vad vet jag inte eftersom vi fick det mesta idag. Sen kl 17 ska vi alla åka till en restaurang och ha en Kick-off middag med hela klassen och lärarna. Det ska bli skitkul och hoppas att man får prata mer med alla som man inte pratade så mycket med idag.

Jag tror iallafall att jag kommer trivas men får ställa in mig på att få jobba väldigt mycket.

Over N Out

Studie av ett blåmärke

Ja som de flesta vet blev jag brutalt *host* överfallen av en full brud på dansgolvet. Eller rättare sagt.... jag kände ett slag mot min vad och när jag vände mig om låg det en tjej på golvet. Så hur det hela gick till vet jag faktiskt inte. Jag kände ju att det gjorde ont men i mitt berusade tillstånd kände jag inte exakt hur ont det borde ha gjort.

Men iallafall så tänkte jag inte mycket mer på det och jag kände inte av det direkt. Däremot på morgonen efter vaknar jag och känner att vaden ömmar och tittar efter vad detta kan vara för något. Döm av min förvåning när jag har ett blåmärke som sträcker sig snett över hela vaden. Rugby-blåmärkern i all ära men det här tar priset flera gånger om.

Och eftersom läskiga, kroppsliga skador är ganska fascinerande har jag dokumenterat blåmärket på bild :)


Dag 1  


Dag 3  


Dag 7


Jag har inte tagit någon mer bild men kan säga att konturerna är kvar men det har börjat blekna mer i mitten.

RSS 2.0