Julstämning

Så var det första advent och stjärnan har åkt upp i fönstret. Känns jättemysigt nu i min lilla lägenhet. Tänkte jag skulle lägga upp en bild på min fina stjärna men insåg när jag såg bilderna att de sög fett och det är väldigt mycket finare på riktigt. Så om ni är nyfikna på den får ni komma hit och se *Zm4jL*

På tal om julstämning... undrar om farmor har fått nån julkänsla i sig. Tvivlar på det efter detta lilla inlägg på msn som jag nyss fick se när jag kom hem. Och för att ni ska förstå sammanhanget är mitt personliga meddelande på msn följande:

"Heavy boots of lead fills his victims full of dread, running as fast as they can, Iron man lives again!"
(Iron Man - Black Sabbath)



Min farmor is the shit!

Hejdå snön :(

Ja så var det roliga slut för i år. Räknar inte med att det kommer komma mer snö förän i januari nån gång. Det ska vara plusgrader hela helgen så den 1'e advent kommer det vara barmark igen *suck*.

Men men... det ska bli mysigt att hänga upp julstjärnan igen. Jag köpte en alldeles egen förra året. Min allra första, egna julstjärna. Inhandlades på Indiska och är vit med guldmönster på. Ska lägga upp en bild sen när jag har "pyntat". Är inte mycket för julpynt i överdrift o i min lilla lya så får det faktiskt inte plats. Och jag har inte röda gardiner. Det blir tokfint med  bara stjärnan i fönstret.

Bloggdöden

När jag kommer till jobbet runt 8 börjar det oftast ganska lugnt. Jag startar mina program, loggar in på telefongruppen o lutar mig tillbaka i stolen. Det har ändrats från förra året i frekvensen på telefonsamtalen på förmiddagarna. Förra året ringde det väldigt mycket men nu är det ganska lugnt på jobbet. Vilket iofs är ett väldigt bra tecken.

I vanliga fall vid den här tiden har jag haft ett samtal och precis skummat igenom DN.se. Sen blir det dags att läsa de fyra bloggar som jag följer, dvs brorsans, Yllets, Idas och Lancias bloggar. Men det är nu vi har ett problem. Mina kära bloggskribenter har fått skrivkramp o uppdaterar sådär en gång vart annat kvartal. Kl 9 på morgonen brukar vara den tiden då jag avslutar mitt surfande men nu tack vare bristen på intressant läsning avslutades det 8.23. Jag har till och med i brist på annat att göra suttit och läst Aftonbladet och Blondinbellas blogg *ryser*.

Jag vill därför ge dagens pungspark till dessa 4 avskum som förbittrar min morgon. Ida o Lance kan få en halv då de faktiskt uppdaterar lite oftare. Brorsan ska få en karatespark för sämst uppdatering. Yllet har bara dålig karma.

SNÖ SNÖ SNÖ!!

Jag älskar snö. Varför? Jo för att det är vackert, det är mysigt och det lyser upp de mörkaste av våra månader. Ännu en anledning till att jag gillar snö är att jag så sällan ser det. Nere i skåne var det snö max en vecka och det har stadigt minskat med åren. När man var liten var det ju mer snö men det minns man inte riktigt. Förutom de grymma pulkabackarna i Pildammsparken. Här uppe i stockholm är det ju lite annorlunda. Min första vinter här kändes helt förtrollande. Det var fantastiskt att vara ute o gå nere vi vattnet som var helt förfruset. Ett förtrollat vinterlandskap.




Nu när årets första snö har kommit... eller rättare sagt... snön som legat kvar när den landat... kan jag inte sluta drömma om att åka till fjällen. *suck* tänk om man haft lite pengar så man kunde ha åkt iväg. Åka skidor, lärt sig åka bräda lite bättre, dricka varm choklad i toppstugan, mysa framför brasan i stugan och festat loss på afterskin. Fan så grymt! Längtar tills den dagen jag tjänar pengar så att man kan unna sig sånna här saker.



 
Uttsikt från stugan 
 
Varm choklad vid toppstugan
 
 I väntan på kusinen vid sittliften 
 
Pappa väntar också

Jag ska hota dig din jävel!

Det var ungefär så det lät heeeela helgen. Det hände så jäkla mycket att jag inte riktigt vet var jag ska börja. Gör ett försök dock.

Det hela började sjukt oplanerat (vilket skulle bli helgens tema). Torsdagen och fredagen gick ut på att yll, lance o ida försökte övertala mig om att ge upp min redan planerade fest med mina fotbollstöser på fredagen och istället umgås med carnifexs järngäng. De lyckas på fredagen och jag bjuder in alla 3 till min lilla lägenhet. Runt 20 på kvällen är vi alla samlade och supandet börjar med det klassiska ölspelet. Jimmy eller jwn som som han kallas @ internet dök också upp.

När min lägenhet såg ut som Polen under andra världskriget var töserna nöjda och det var dags att åka in till stan för det vankades nattklubb. Dock var vi inte inne förän runt 1 tiden och att lägga pengar på 1,5-2 timmars dans var inte värt det. Så vi gick till Sjätte Tunnan i gamla stan istället. Namnet fick ganska snart namnet Sjätte Runken av våra bittra norrköpingsbor.

Lördagen vill jag knappt skriva om utan det blir bara i korthet. Bestämmer oss för att ett gibb på inferno online skulle vara kul. Lördag = snorungedagen på io = inga platser = gå till nästa ställe = sunkigt jävla piss-it-cafe = sura flickor = åker tillbaks till Kista. Väl här måste vi styra upp sånt som är planerat och åker därför vidare till Knivsta för o hämta upp en massa skit. Hem igen och styra upp festen. Jwn dyker upp igen o försöker förgylla kvällen vilket inte riktigt blir som det skulle. Vi lämnar lägenheten lagom i tid för att hinna dansa lite mer än vad det blev på fredagen. Vi dumpar debaser eftersom de spelar nån skit och beger oss till Viper Room. Väl där släpper all bitterhet över helgens små oplanerade påhitt och vi festar loss resten av natten. Trevligt avslut på donken är ju en självklarhet innan vi åker hem och däckar.

Om det är nån av er som saknar en röd handduk så hänger den här ;)

Bostad punkt nu

För att kunna få ett förstahandskontrakt i den här jävla stan ska man ju ha stått i kö sen man föddes. Eller ha jävligt fet månadsinkomst.

Och inte fan blir det väl bättre när jag ska flytta ner till Malmö igen... lär vara samma visa där.

Sug *** bostadskö!!

Bara ett sånt där allmänt raseriutbrott en vanlig onsdagmorgon när livet suger mer än vanligt.

Over n Out... need lala!

Fruktansvärt händelserikt

Japp... det händer så fruktansvärt mycket i mitt liv just nu så hinner inte skriva ner det..... NOT!!
Varje vecka samma sak. Eller nej.. det finns variationer men det är knappt märkbart.

Måndag: ingen skola men finputsning på inluppar till skolan
Tisdag: Skola med lektioner, träning
Onsdag: Jobba halva dan... skolarbete
Torsdag: Same shit as onsdag
Fredag: Same shit as torsdag fast med lite chips o dippa på soffan på kvällen

Helgerna är lite annorlunda men brukar sluta med att man plöjer igenom filmerna man har i datorn. Spelar wow till 3 på natten och fuckar upp dygnsrytmen. Ibland händer det att vännerna förbarmar sig över en och drar ut mig på lite äventyr eller att jag själv lyckas övertala till socialt umgänge.

Dock kommer helgerna bli lite annorlunda nu eftersom inomhusfotbollen drar igång på söndagarna vilket ska bli himla skoj.

Over N Out - skolarbete

RSS 2.0