Yoggi Yalla ananas-guanabana-vanilj




Som rubriken lyder kommer detta inlägg handla om just Yoggi Yalla och mer specifikt Yoggi Yalla ananas-guanabana-vanilj.

Vad är det då som är speciellt med detta då undrar ni? Är det för att jag mer eller mindre knarkar det efter att jag piercat mig? Är det för att jag tycker att den är väldigt god eller är det för att den är så himla behändig att ta med sig och äta som mellanmål?

Allt ovan stämmer men det är inte det som detta inlägget handlar om.

Nej utan det handlar om att jag, tankspridd och disträ som jag är, skakade om denna yoghurt i tron att korken var på. Det var den alltså inte. Så närmare hälften, dvs 175 ml, av yoghurten hamnade på mig och för att upprepa mig igen, ännu mer specifikt i mitt knä. Detta resulterar i att jag måste boka tvättid omgående när jag slutar jobbet men vad ännu värre är att jag måste sitta på jobb och se ut som om jag kissat på mig. Dessutom vara hungrig för att jag bara fick en halv flaska Yoggi Yalla ananas-guanabana-vanilj över.

Helgen som var

Vet att inläggen kommer lite hur som helst nu men det lär ni ju vara vana vid nu för tiden.

Tänkte berätta lite om hur min helg var. Börjar väldigt fint på fredagen då jag, Ida och Ida beger oss ut i det fina vädret och går runt på stan. Gamla Stan var vårt mål och vi hittar den butik som jag letade efter. Jag och wow-Ida testade lite kjolar och kände oss väldigt heta i dessa. Sedan styrde vi kosan mot ett kafé där vi satt o njöt av solen och åt och drack lite gott.

Efter att magen också var glad var det dags att åka hemmåt. Jag bestämmer mig för att följa med till Farsta för att tillsammans med Ida och Jocke nörda oss ordentligt under kvällen. Jimmy var utsparkad på stan för kvällen så jag kunde sitta vid hans dator. Mycket kul kväll och Ida har nog lärt sig att inte pilla för mycket på de stora grabbarna än ;)

På lördagen var det dags att åka hemmåt eftersom jag sovit i Farsta över natten. Väl hemma satte jag igång o röja och städa eftersom det var förfest på gång hemma hos mig. Min födelsedag skulle ju firas. runt 19-tiden droppade folket in och det blev trångt o gemytligt hemma hos mig. Det var blandade vänner och de verkade trivas bra i varandras sällskap. Kvällen avslutades på Sjätte Tunnan i Gamla Stan och avrundade någon av de bästa dagarna det här året... so far. (more to come) Och jag kan inte säga det nog många gånger. Mina vänner är underbara.

Pollen is no thx

Det som jag trodde var en dunderförkylning som smygit sig på mig som en ninja visade sig vara pollenallergi. Berättade i mitt förra inlägg hur jag vaknat och haft ont i käften och näsan som en tok. Detta helt orsakat av pollen. I hate pollen. Halsen kliar och rosslar, ögonen rinner, näsan rinner.

Bläää för pollen. Yeaj för snart sommar!

Plöööö

Aj... Jag hatar att vakna på morgonen och inse att man har snarkat som en idiot hela natten så det värker upp i gommen och näsan känns som den är fullstoppad med tamponger.

(Pollen?)

För övrigt är det jämna plåger. Har ont i armen, läppen är sprucken, har ett sår på ena näsvingen och jag är trött trots jag sovit länge inatt.

Dock ska jag bota detta med att gå på stan med Ida och Ida idag. Den ena är CS-Ida-även-känd-som-Hero-eller-Idarn och den andra är WoW-Ida-även-känd-som-Jimmys-tjej-och-Joels-mamma. Det är iallafall så jag förklarar för min familj vem som är vem av dessa två underbara Idor.

Hoppas verkligen att vädret håller i sig så att vi får en helt underbar stund på stan i solskenet. Sen får vi ju hålla tummarna för att jag faktiskt hittar något att köpa. Är väldigt kräsen på den fronten idag.

Jag ska uppdatera för helgen med pappa och Karin men vill ha bilderna de tog så det får vänta tills dess.

RSS 2.0