Pendlare

Varför ser alltid folk så himla förvånade ut när man ska kliva av när man åker tunnelbana. Ok, nu pratar jag om de där pendlarna som åker samma tåg som jag på morgonen de dagar som jag jobbar. Som oftast är det fullt och det får stå en massa folk vid utgångarna. Eftersom jag kliver på 3 stationer från början av linjen får jag oftast en sittplats. Så när jag väl är framme vid min station och ska gå av måste jag alltid trycka mig fram i den klump av folk som står vid utgångarna. Jag är inte oartig utan säger förlåt och petar lite lätt på dom. Det jag får tillbaks är en förvånad blick och att de sen sakta inser att de måste flytta på sig för att jag ska kunna komma ut.

"Oj ska det av folk här" "Oj står jag ivägen med min stora väska" "Oj jag har inte vaknat än och kan inte använda min hjärna"

När jag åker tunnelbana och får stå upp i gångarna så inser jag att när tåget stannar på en station är det med stor sannolikhet att någon ska gå av. Därför håller jag mig uppmärksam eftersom jag står i vägen och kollar om det är någon som ska av.

Är detta så svårt att fatta? Folk kliver av på stationerna!!

Booooored!

Japps... uttråkad till tårar. Sitter på jobbet och gör massa nyttigt. Typ surfar, chattar, skriver blogg.... Försov mig iallafall inte idag som jag förutsett utan i min yrvakenhet gick upp 10 minuter tidigare än vad jag brukar.

Ska dock göra något nyttigt om ca 10 minuter då jag ska fjärrstyra en dator i Södertälje och fixa deras skrivare. Jag hatar skrivare. PMS = problem med skrivare!! De strular alltid på femtielva olika sätt. Sen är det oftast den mest griniga ekonomikärringen som ringer o klagar på sin sketna lilla fisskrivare.

Nejdå.. jag är inte bitter... bara på skrivare...

Tur det är fint väder just nu annars hade jag tagit kafferast i 30 min ungefär. Iofs slutar jag om 1 timme ungefär men måste åka till skolan och lämna ett brev till en klasskamrat som använt min adress för att få brev från de han ska hyra studentbostad ifrån. Måste också fixa ett intyg på att jag studerar som mina uthyrare ska ha.

Sen är det HELG!

Another day, another week... again

Ja tiden bara flyger iväg. Hinner knappt upptäcka att det är mitten av oktober. Så vad händer i mitt liv då? Ja.. inte mycket utöver det vanliga. Skola, jobb tar upp ungefär 80% av mina vardagar. Skolan tar även upp helgerna ibland men det är bara när jag legat på latsidan. De andra 20% delas upp på de vardagliga sakerna. Sova, äta, städa, tvätta, handla, spela datorspel, glo på Digimon. Ja det är ungefär så mina vardagar ser ut.

Helgerna är något annat. Det känns som det var hundra år sen jag var i Lund och spelade. Det var bara 2 veckor sen. Helgen som var spenderades i glada vänners lag på fredag och lördag. Stackars Ida fick hänga med på ett skitskumt ställe som väckte mina geekintressen. Aja.. vi får leta upp nått nytt nästa gång Ida :D

Och andledningen till att jag inte bloggar så ofta... ja kolla in min procentuppställning raderna över. Egentligen borde jag både städa och diska och göra skolarbete nu. Men det struntar jag i... jag har redan ställt in kroppen på fredag (vilket kommer resultera i att jag försover mig imorgon).

Nu blir det lite pew pew för att stilla mina mordlustar

Match i Lund

Så var det dags för sista matchen för säsongen och den ska spelas i Lund, av alla ställen....
Dock gör ju detta att jag kan umgås med familjen en liten snabbis så det gör faktiskt inget.
Åker bil ner från södertälje kl 16 idag och kommer vara framme nån gång runt 22-tiden ikväll. Snälla farmor har lånat ut sitt hus och t.o.m. fixat frukost åt oss på lördagmorgon.

Efter matchen åker tjejerna hem men jag stannar som sagt kvar nere i skånelandet för att spendera helgen där med de närmast sörjande. Ska bli skitmysigt!

RSS 2.0