Boråsare och festivalavslutning

Japp så är det. Sista dagen på festivalen var igår. Hur ska jag nu kunna fördriva dagarna? Om vädret ska fortsätta så som idag lär det ju inte bli mer poolbadande iallafall för här har det snart regnat i ett dygn.

Men iallafall... thaw och hennes kille tittade ner på onsdagen och jag och brorsan spenderade dagen med dom. Det blev en del öl och även lite grillspett med grym tzatsiki. Vi var på mölleplatsen väl i tid för att titta på Kaizers Orchestra. Ett norkst band som enligt Johan och Thaws utsago skulle vara väldigt bra, vilket de var. De hade lite speciell musik men man blev väldigt glad av den och så hade de ju en skum snubbe i gasmask som spelade piano i bakgrunden.


En styck Thaw och Johan
  
Kaizers Orchestra

På torsdagen skulle vi möta de två ovannämnda igen och denna gången var det det irländska bandet Flogging Molly som stog på scenen. De spelade en blanding av rock och hederlig irländsk musik med flöjt och fiol. För övrigt liknade sångaren Adam Savage i Mythbusters. Jag mötte upp med David när Thaw och Johan skulle äta och till slut hamnade vi alla 4 på Espresso House. Där sa vi hejdå till Boråsarna som skulle bege sig hemmåt igen och jag och David traskade iväg mot bussarna.

 Dave King (Flogging Molly) 

Lika som bär?


Adam Savage (Mythbusters)

Fredag = festivalfinal = fyrverkeri = barnsligt glad Johanna.

Dagen började ganska långsamt men till slut kom jag och brorsan in till stan där vi splittade upp för att jag skulle träffa Pontus och han skulle till Felicia. Jag hann precis börja titta på de snygga väskorna jag spanat in tidigare under veckan när Pontus ringer och ska hämta upp mig vid Triangeln för att vi ska åka o se fyrverkerierna tillsammans. Medans han irrar runt lite i stan lyckas jag bestämma mig för en väska som får följa med mig hem.


Fin Fin Fin!


Strax efteråt sitter jag i bilen tillsammans med Pontus och vi styr kosan mot Bo01-området. Väl där får vi en jättebra plats och fyrverkerierna var underbara. Man var lite tom inombords när detta mastiga fyrverkeri var över men det botade vi med att äta massa munkar och pannkakor med smält choklad på. Vi avlsutar kvällen ganska tidigt eftersom han ska jobba och själv har jag en sprängande huvudvärk.

Underbar festivalvecka!

Semester och festival

Eftersom vädret idag inte är något vidare tänkte jag passa på att uppdatera lite.
För er som inte vet det än (ingen?) så har jag åkt ner till Skåne för att spendera mina 3 veckors semester här nere. Började med att Anette och Johan hämtade upp mig utanför mitt jobb i fredags och vi åkte raka vägen mot Malmö. Kul bilresa och det gick fort att åka ner... eller rättare sagt... det kändes som det gick fort. Tar ju ändå ca 6 timmar. Väl hemma avnjuter jag en pizza med pappa och Karin och somnar ganska tidigt på kvällen.

Lördag = Malmöfestival

Lördagen börjar fint med en brafrukost a la pappa och avrundas med ett dopp i poolen och lite solning på däcket. Efter mycket om och men bestämmer jag mig för att malmöfestivalen är det bästa alternativet idag (det andra var kräftskiva med Karins släkt som också lät riktigt lockande). Så jag och brorsan gör oss redo men tar ett stopp hemma hos farmor och matar hennes katt och äter upp lite av maten i kylskåpet. Sedan bar det av med buss in till Malmö. Vi möter upp brorsans kompisar vid Gustav och börjar så sakta tas oss till Mölleplatsen. Innan vi når dit så har vi smakat lite på Langosen på festivalen. Grymt gott! Och så kunde jag inte låta bli att handla en sak till Ida när vi går förbi ett av stånden vid Lilla Torg (Ida du får skicka din adress så du kan få saken :D)

... i piña colada ... i piña colada 
Sola o bada i Piña Colada

  
Ja.. vi hade tråkigt på busshållplatsen


Väl på Mölleplatsen chillar vi lite i gräset och dricker alkohol. Vi ska möta upp mamma vid öltältet senare efter att hon lyssnat på Pugh. Som vanligt är det en härlig stämning vid Mölleplatsen och det finns massor med skumt folk att titta på. När Pughan är klar sätter sig jag och brorsan i öltältet och möter upp med mamma och hennes väninnan Christina. Vi pratar en massa och intar lite mer alkohol. Sedan kommer Lottie och tjocka släkten för att vi ska titta på Alice in Videoland. Jag ska lätt köpa en skiva av dom... grymt bra. För er som är nyfikna finns en länk här. Efter konserten avrundar jag och brorsan kvällen och tar tåget hem till farmor där vi hämtar upp cyklarna och lite käk och åker cyklar sedan hem till pappa för att sova gott.

 Marckus + öl =  Klad Marckus


 
Alice In Videoland

Söndag = Malmöfestival igen

Egentligen skulle både jag och brorsan möta mamma inne på festivalen denna dagen men som vanligt avböjde brorsan i sista minuten. Jag tog mig hem till farmor för o mata katten och tog sedan bilen in till stan. Jag och mamma gick runt och tittade på allt kvalitetsskräp i stånden och jag köpte mig ett coolt armband som det står Iron Maiden på. Har fått syn på några grymma väskor som jag suktar efter och även några snygga halsband. Mitt gamla gick ju sönder som jag haft i typ 7-8 år (?!). Sedan satte vi oss på ett fik vid Davidhallstorg och tittade på alla gamla gubbar som hade veteran-moped-träff. Sen körde jag ut mamma till Limhamn där hon sover över hos Christina och vi gick upp o hälsade på dom. Visade sig att Peter, Christinas man också har spelat rugby (ja han är ju Nya Zeelendare så är väl ganska klart) så de ville kolla på min match den 6'e. Nu är det en massa folk som ska kolla... fan vad nervöst.

Sen på kvällen åkte jag iväg o hämtade upp farmor när hon kom hem med bussen från tyskland. Fy satan vad de där pensionärerna hade handlat sprit :D

Ny telefon

Ok.. jag är ingen prylfreak men jag har svårt att motstå dom söta små pianolackade elektronprylarna jag har just nu. Förutom mitt PSP och min DS är även min mp3-spelare svart.. inte i pianolack men det ser ut som det.

Jag konstaterade dock att min lilla röda telefon (som för övrigt funkat klockrent och är en av de bästa telefonerna jag haft) börjat bli väldigt repig på skärmen så det var svårt att se. Så jag bestämde mig för att gå ner till 3-store i gallerian och höra om det gick att plocka ut en ny telefon eller kanske byta skärmskyddet.

Anyhow.. det hela slutade med att jag traskade ut ur affären med en ny Sony Ericsson K770i i svart pianolack, radio och en 3,2 megapixelkamera. Som sagt jag är ingen prylbög men den här lilla sötnosen kan jag leka med hur mycket som helst. (Skvallra inte för mitt DS och PSP för då blir de avundsjuka)



OK jag vet att den inte är direkt speciell men jag tycker den är grymt snygg... och det bästa av allt... den är MIN!

RSS 2.0