Fröken upprepar

Läste igenom mina inlägg precis och insett att jag upprepar ord flera gånger i meningar efter varandra. Inte snyggt. Men nu är jag medveten om det och ska fan försöka göra något åt det :)

Gatuarbete...

Under snart 1 års tid har de hållt på att bygga om gallerian och med detta betyder det att de i princip bygger om hela området. De har nu gett sig på gatan utanför mitt hus och håller väl på med allt möjligt från att gräva upp den till att sedan fylla igen den på nytt.

De lyckades tom spara in så mycket pengar på byggkostnader så att en hel brosektion kollapsade i somras och dödade en arbetare och skadade en förbipasserande svårt. GJ!
Pga detta kom de långt efter i byggplanerna och nu arbetar de nästan dygnet runt.

Summan av denna kardemumma är att de jävlarna gräver i gatan kl 6 på morgonen! De drar sina stora eländiga skopor i asfallten, de dumpar flera ton småsten och de tycker om att köra stora tunga lastbilar fram och tillbaka. Detta stör min jävligt viktiga sömn. Idag är mitt huvud som en påse sågspån för att jag vaknade varje jävla gång de dumpade av en massa sten och började köra runt dem.

Detta slår ju runkmaskinen hundra gånger om!

(Har funderat på att börja kasta skor på dom....)

Mouse on Mars!

Hehe nerd-humor @ school. Mouse on Mars ftw!


Smyckena igen

Har nu tagit bilder på mina armband som jag beställde nu i veckan men som mystiskt sedan försvann från deras hemsida.

 

Alla dessa utmaningar

Lance är en jävel på att slänga ur sig utmaningar tydligen.
Här kommer första utmaningen:

4 Favoritprogram: Simpsons... behöver jag säga att jag inte tittar mycket på tv....

4 saker jag gjorde igår: Jobbade, tränade, åkte tuben, spelade cs

4 saker jag ser fram emot: farmors besök, pappas besök, sommaren och att bli klar med skolan

4 favorit restauranger: Houston Steakhouse vid Odenplan, No 1 Kebab, McDonalds och lokala pizzerian

4 saker på önskelistan: Mer pengar, ett jobb på någon spelstudio, en egen lägenhet, högsta vinsten ftw

Och här kommer då den andra:

Regler för utmaningen:
*Gå in i mappen "mina bilder"
*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
*Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade



För övrigt en jävligt snygg bild imo. Helt gjord i 3D Studio Max.

Utmanad

Blev utmanad av Nima eller Goashi som jag lärt känna honom som. Det var svårt som fan om jag får säga det själv men det är väl därför jag gör det :)

"Bloggaren skriver 8 fakta/ (o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar. (Kom ihåg att länka- spread the love!)"

1. Biter på naglarna ibland
2. Sitter som ett miffo när jag spelar
3. Dricker ibland mjölk ur paketet
4. Sparar på trasiga skor bara för att de är snygga
5. Hatar folk när jag åker tunnelbana
6. Har 3 tatueringar.. eller 21 beroende på hur man räknar
7. Var ful som stryk som bebis
8. Rädd för höjder


Känner inte ens 8 personer som bloggar så ni som läser detta får gärna känna er utmanade anyhow

Smycken!

Att jag älskar skor och smycken är en av de få kvinnliga gener jag faktiskt fått. Dock väldigt latenta eftersom jag är en väldigt fattig student. Dock kunde jag inte hålla mig idag utan testade på fenomenet nätshopping. Det är inte så att jag är ny på området dock händer det så sällan att jag känner mig som oskuld varje gång det sker.

"Var det lika skönt för dig som för mig?"

Anyhow så snubblade jag in på Aldora och beställde 2 armband. Jag ville ha ett halsband också men kände att det får räcka med armbanden tills nästa löning.

Skulle vilja lägga in bilder för att visa mina fynd men de har helt försvunnit från deras hemsida och går inte att hitta nån annanstans. Kanske tog de slut efter min beställning...


Konsten att gå vilse

Idag gjorde jag precis samma sak som min vapendragare Yllet. Jag gav mig ut för att få lite motion, dock bara i form av en oskyldig promenad. Det hela skulle ta 33 minuter och vara en sträcka på 2,3 km enligt Eniros fina tjänst där man kan mäta avståndet på en viss sträcka. Det hela skulle inte vara svårt utan jag skulle ta mig till Rinkebys tunnelbanestation som ligger vid centrum. Gissa om jag var frustrerad när jag hamnar mitt i ett jättelikt bostadsområde med gigantiska hus som ser likadana ut och inte en människa i sikte att fråga efter vägen.

Till slut hittar jag ett gatnamn jag känner igen och börjar traska på och efter 5 min hittar jag således tunnelbanestationen. Min 33-minuters-promenad tog således hela 50 min (vilket inte hade varit någon katastrof om det inte var så att jag skulle till jobbet).

Tur det var fint väder och helt enkelt ganska underbart att vara ute idag.

L8er H8er

(*suck* vilken jävla lam rubrik... )


Idag är en pissdag... en jobbig dag... en dag när jag inte vill göra nånting. Men man har sitt ansvar, sånt jag tagit på mig att göra och fixa. Så sitter här på jobbet och längtar så sjukt mycket efter att få komma hem och göra absolut ingenting. Dock måste det handlas och lagas mat. Ooooorkar inte.

Men NEJ!

Idag ska jag göra revolt från mitt jävla kontrollbehov! Mitt behov av att allt ska vara ordnat och fixat och funka bra. Idag ska jag skita i allt vad "måste" innebär. Jag tänker inte åka iväg och träna. Jag tänker inte handla eller laga mat. Jag kommer bara ligga och läsa i min säng och somna oavsett om klockan är 19 eller 23 på kvällen. Eller bara sitta o härja framför datorn tills jag lessnat på det med.

O nu ringde de nån jävla finne som var sur för att hans dator hamnat på fel ställe. Idag är jag verkligen en hater. Om nån bårkar med mig idag kommer det smälla...

RSS 2.0