Kreativt?

Hahaha börjar bra! Det här inlägget kommer handla dels om kreativitet och min okreativitet slog just rekord med den där rubriken.

Men iallafall.... planen var ju som så att jag ska jobba på IT-supporten i 2 månader och under tiden fixa min portfolio och söka jobb.

Hur långt har jag kommit då? Jo.. jag har.. ehrm.. inte kommit någonstans egentligen och nu är det den 20'e Januari. Jag känner att paniken börjar krypa på.

Jag har ju dock en liten ursäkt och det är att jag jobbar heltid, måndag-fredag. Med den långa pendlingen är jag borta mer eller mindre 12 timmar om dagen på vardagar och mer vissa dagar för att rugbyträningarna har dragit igång. Jag är alltså helt slut på vardagarna när jag kommer hem.

Kreativiteten är också helt obefintlig. Har aldrig känt mig så här tom och platt på insidan förut. Hur tusan hittar man orken och kreativiteten igen? Om bara lusten att skapa kom tillbaka hade jag nog hittat orken... kanske.

Jag tror inte det är något jag kan tvinga fram utan det får komma av sig själv. Det jag får göra nu är att helt enkelt göra klart allt och inte lägga så mycket energi på själva designen. Bara det fungerar och ser hyffsat ut. Men jag har så mycket ideér och planer som jag vill testa men vet inte när jag får tid att lära mig det. Eller om lusten att lägga ner energi på att utforska okänd mark och nya program kommer finnas där då...

Nej jag måste nog helt enkelt ta mig i kragen och sätta mig ner för att få klart portfolion. Sen får vi se vad som händer när man väl sitter där.


Over N Out!

Kallt!

Det är sååå sjukt jäkla kallt här på kontoret.

Men jag har hittat lösningen!

Uppvärmda USB-vantar!

Så varma, så söta, så perfekta för mig!

Nytt år, nya möjligheter

Så var hela år 2009 avklarat. För min del blev det ett underbart år med ny kärlek, nya bekantskaper och nya erfarenheter.

Jag började året med att kravla mig upp ur ett svart hål, borsta av mig skiten och blicka ut mot horisonten (bildligt talat of course). Ganska snart började jag trivas alldeles underbart med min tillvaro och kände mig tillfreds med livet. Det var då som Jocke dök upp i mitt liv och fullständigt tog andan ur mig och fortsätter att göra detta till och från även nu. Detta medförde också ganska snart att jag fick börja umgås lite mer flitigt med en massa underbara människor som jag bara råkat på via Jimmy och Ida förut. Detta var människor som Tommy & E, Linda & Jan och självklart Mia som utökades med en Ante. Jag glömmer ju aldrig min första Valborg i Uppsala eller mitt första Halloween. Det blev ju även utökning på familjesidan i form av Jockes familj. Helt underbar familj med massa värme o kärlek.

Men tro inte att jag glömmer alla er "gamla" underbara vänner som jag tyvärr inte har kunnat umgås med lika mycket som jag viljat. (Räknas Jimmy och Ida med lilla Joel in som nya eller gamla?) Och förståss hela Carnifex-gänget och så underbara Emma nere i skåne.  Själklart saknar jag min egen familj något ofattbart men förhoppningsvis blir det en tripp ner till Skånelandet så fort ekonomin tillåter.

Jag är glad och känner mig priviligerad över att få vistas i sällskapet med alla de som jag kallar mina vänner.

Nästa stora del av det gågna året var flytten till England. Det var tufft och det var ibland outhärdligt av längtan efter sötnosen, familjen, vännerna, mjölk, kranvatten, köttbullar, lingon och knäckebröd. Men det var också otroligt underbart och häftigt. Att få bo i ett nytt land och ta del av en annan kultur och uppleva hur människor lever och bor. Men allt detta har jag ju redan skrivit om så det börjar nog bli tjatigt.


Mycket mer än så här kan jag nog inte riktigt komma ihåg. Det har ju hänt en himla massa annat kul såklart men det kan jag inte komma ihåg/orkar jag inte skriva om nu :)

Det nya året börjar vitt o kallt. Tillbaka är man på support jobbet en snabbis för att förhoppningsvis hitta ett jobb inom spelbranchen så småningom. Bara att göra sitt bästa och söka och sedan hålla tummarna.

Over n Out!

RSS 2.0