Då var det dags - gravidkrämporna!

Jag har ju haft en otroligt snäll graviditet om man jämnför med många andra. Inget illamående, inget som gör ont eller på annat sätt hindrat mig att leva normalt. Det enda var den fruktansvärda tröttheten jag hade de första 3 månaderna men den gick över när man väl började känna att man närmade sig bristningsgränsen.
 
Men nu har foglossningen börjat :( Som tur är känner jag bara av den främre som sitter i blygdbenet än så länge. Det smärtar bara i vissa rörelser som tur är men jag kan inte gå för fort, ta för stora eller breda kliv, stå på ett ben för att ta på strumpor eller byxor. Jag har bara märkt av de andra delarna ifall jag har legat eller suttit fel för länge.
 
 
Trots alla krämpor och andra tråkiga saker som händer när man blir gravid så är jag ändå otroligt glad att jag får uppleva detta. När lilleman där inne ligger och gör kullerbyttor och buffar runt så är det en sån otrolig känsla. När jag vaknar på morgonen kan jag ligga hur länge som helst och bara klappa på den lilla kulan som bara blir större och större. Då glömmer man alla bekymmer som det också medför :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0