Tillväxtultraljud

Igår var vi tillbaka på SÖS för att få göra ett tillväxtultraljud. Detta med anledningen att jag kännt av minskade fosterrörelser för ca 2 veckor sedan så ville de nu kolla så att pyret fick tillräckligt med näring och växte som den skulle.
 
Allting såg helt perfekt ut, hjärtljud, rörelser, storlek, fostervatten och flödet i navelsträngen. Det var så otroligt skönt att få detta kollat och att de tog ens oro på allvar. Vi behövde inte fightas för att få hjälp.
Inte bara såg allt bra ut utan knodden ligger till och med lite över medelvärdet på vikten så den verkar må gott där inne och växer till sig ordentligt.
 
Förutom att man kan känna sig lugn över att knodden där inne mår bra så fick vi också veta könet den här gången. Det visar sig att magkänslan (höhö pun intended) hade rätt. Vi har alltid sagt att den här blir en pöjk och så blir det. Så nu blir det att verkligen försöka hitta ett namn åt grabben. På pojksidan är vi inte helt överrens medans vi var fullständigt överrens och hade bestämt oss för Eira ifall det blivit en tös. Finaste namnet i världen enligt oss så nu måste vi skaffa en syster också :)
 
Men en sak i taget...

Kommentarer
Postat av: Maria Karlsson

Tänk att det ska komma ut en liten gullig kille om lite mer än tre månader.
Jag har sedan någon vecka tillbaka sagt han och honom om innehållet i magen, så jobbekompisar och kompisar trodde att vi visste det. Så det gäller att lita på intuition och instinkt :).
Stor puss och kram till er alla från mamma/mormor Maria

2013-09-12 @ 19:56:12
Postat av: Maria Karlsson

Namnförslag:
1. Joar (krigare till häst)
2. Adin (den ädle) eller Adils (ädelt spjut)
3. Jon - kortform av Johan, Johannes, Johnny etc

När jag läste din blogg och så flicknamnet, så dök namnet Joar upp bara så där. Tycker om namnet, men det är ni som måste brottas med namnfrågan :).

Tips: http://www.namnboken.se/index.php?id=6

Kram mormor/mamma Maria

2013-09-13 @ 20:10:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0